Hosting

Razend snelle hosting voor elk type website

Ybrand focust zich op snelheid. Dit begint bij natuurlijk bij de hosting. Met snelle hosting en snelle oplossingen zorgen wij dat jouw onderneming goed presteert op het wereldwijde web.

Niet elke onderneming heeft dezelfde hosting nodig. Een website met veel verkeer heeft iets meer kracht nodig dan een website met minder verkeer. Ybrand heeft 3 verschillende hosting pakketten die allemaal snel zijn.

Heb je vragen over een hostingpakket? Vraag dan vrijblijvend advies aan.

Een pakket dat bij elke website past

Kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk. Voor je eigen onderneming, voor de gebruiker, maar ook voor Google. Ybrand staat voor kwaliteit en heeft alle diensten rondom webdesign in huis. Daarom dus ook de hosting. Ybrand levert snelle hosting aan zodat jouw website razendsnel laadt. Naast snelheid is veiligheid erg belangrijk. Ybrand heeft verschillende maatregelen die ervoor zorgen dat jouw website veilig blijft.

Veilige hosting

Snelle hosting en een snelle service

Verhuizing

Heb je momenteel een website bij een andere partij? Wil je dit onderbrengen bij Ybrand? Dat kan. Ybrand levert gratis verhuisservice bij het afname van een hosting pakket.

Service

Ybrand hecht veel waarde aan een snelle en directe klantenservice. Er kan een appje of een telefoontje gedaan worden en Ybrand gaat met uw probleem aan de slag.

Duurzaam

De datacentra maken uitsluitend gebruik van wind energie en de servers zijn energie efficiënt dankzij caching- en optimalisatietechnieken.

SSL

Voor elk domein regelt Ybrand een SSL certificaat zodat je website beveiligd is via https://. Zo is je website goed beveiligd en en kunnen je bezoekers op een veilige manier versleutelde data versturen”

Back-up

Elke dag een back-up zodat je website terug kunt zetten naar een vorige versie. Deze back-ups blijven 1 t/m 28 dagen opgeslagen.

Beveiliging

Ybrand maakt gebruik van een firewall die het meest kwaadaardige verkeer wegfiltert of blokkeert. Zo kan niemand anders toegang krijgen tot jouw website.

Vragen over een hosting pakket?

Social

Overig

KVK: 85465356

BTW-id: NL004099399B14