Made by

Made by Ybrand

Ybrand heeft verschillende websites opgeleverd, zie hier een selectie van ons werk. Door eerst met de klant in gesprek te gaan en een prototype te ontwikkelen, weet de klant wat er te verwachten is van het eindresultaat. Daarnaast kan de klant tijdens het proces nog wijzigingen doorvoeren. Laat net als vele anderen een prachtige resultaat gerichte website maken door Ybrand.

De Zaagkoele

Voor De Zaagkoele heb ik een snelle en geoptimaliseerde website ontwikkeld die perfect aansluit bij de stijl van hun menukaart, welke is geïnspireerd door een krant. Ik heb alle content en teksten geoptimaliseerd en een online reserveringssysteem geïntegreerd, waardoor medewerkers eenvoudig reserveringen kunnen accepteren of weigeren zonder handmatige acties. Daarnaast heb ik de website geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid op lokale zoekwoorden, wat heeft geresulteerd in aanzienlijk hogere posities in zoekresultaten. Het resultaat is een efficiënte en stijlvolle website die de zichtbaarheid en functionaliteit aanzienlijk verbetert.

 


Libellance

Voor Libellance heb ik een website ontwikkeld die zowel workshops als een webshop omvat. De doelgroep is opgesplitst in professionals en organisaties, en ouders en opvoeders. De website biedt verschillende dynamisch ingeladen workshops aan en beschikt over een online boekingssysteem waarmee klanten zich eenvoudig kunnen aanmelden en betalen voor de workshops. Dit systeem zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en maakt het gemakkelijk om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten. De combinatie van informatieve en functionele elementen zorgt voor een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website.

 


ODE aan het ongemak

Voor Stichting NICE heb ik de website “Ode aan het Ongemak” ontwikkeld. Deze site is ontworpen om de film over circulaire economie te promoten. Naast de hoofdfilm bevat de website diverse clips en hebben de geïnterviewde personen een eigen pagina gekregen. De site combineert informatieve inhoud met een gebruiksvriendelijke navigatie om bezoekers een diepgaand inzicht te geven in de circulaire economie. Hierdoor kunnen bezoekers niet alleen de film bekijken, maar ook meer te weten komen over de betrokken experts en hun perspectieven.

 


Horse in a box

In het digitale tijdperk waarin we leven, is het essentieel voor bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken voor klanten. Horseinabox.nl heeft dit begrepen en heeft onlangs een gloednieuwe website gelanceerd, ontwikkeld door Ybrand.

Deze vernieuwde website biedt paardenliefhebbers een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring. Het meest opvallende kenmerk van de nieuwe site is de mogelijkheid voor klanten om online paardencursussen te boeken en te plannen. Dit betekent dat klanten nu vanuit het comfort van hun eigen huis, of zelfs onderweg, hun lessen kunnen organiseren, zonder de noodzaak om fysiek naar een locatie te reizen of telefonisch te boeken.

Het online boekingssysteem is intuïtief en eenvoudig te navigeren, waardoor klanten met slechts een paar klikken hun gewenste cursus kunnen selecteren, de beschikbaarheid kunnen bekijken en hun plek kunnen reserveren. Dit niet alleen bespaart tijd, maar zorgt ook voor een soepelere en meer georganiseerde planning voor zowel de klant als het team van Horseinabox.nl.

 


Mvk Design

MVK Design is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van prachtige tuinen. Met ruim 26 jaar ervaring in het vak streven ze er nog steeds naar om voor klanten en zichzelf het beste resultaat te behalen. De filosofie van MVK Design is om de ontwerper als creatieve bron te behouden en de klant mee te nemen op tuinreis in 3D of virtual reality om het voortraject zo tastbaar mogelijk te maken.

Er is een website ontwikkeld door Ybrand en Opgevallen. Om de gebruiker een goede impressie te geven van het project zijn er verschillende projecten weergegeven. Er is een galerij aan elk project toegevoegd zodat de gebruiker het werk van MVK Design kan zien. Op de website kunnen mensen informatie vinden over het bedrijf en de verschillende diensten die ze aanbieden, waaronder het ontwerpen van tuinen.

MVK Design werkt volgens het principe van “schoenmaker hou je bij de leest”. Ze geloven dat de juiste vakmensen op de juiste plaats moeten worden ingezet om tot het beste resultaat te komen. De grondwerker voert het kraanwerk uit, de stratenmaker het straatwerk, de metselaar het metselwerk en de timmerman de overkappingen en poolhouses. De hovenier werkt met beplanting en aanverwante tuinwerkzaamheden. Dit zorgt voor een goede communicatie onderling en ontzorgt de opdrachtgever.

Kortom, MVK Design is een ervaren en creatief bedrijf dat stijlvolle tuinen en gebouwen ontwerpt. Bekijk nu de website en neem een kijkje op de verschillende projecten.

 


Puur in Diever

PUUR in Diever is een nieuwe brasserie waar iedereen welkom is. Het bedrijf streeft naar een sociaal karakter en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de samenleving. De producten die gebruikt worden zijn lokaal en kwalitatief, waarbij smakelijke gerechten met liefde zijn gemaakt. Het bedrijf zal zich vestigen in een prachtig glazen pand aan de Bosweg en zal vanaf maart 2023 openen voor gasten die kunnen komen genieten van een kopje koffie, lunch of tapas.

De nieuwe website ontwikkeld door Ybrand. Heeft geleid tot een verbetering van de sfeerbeleving voor de klant. Er is nu een optie om online te reserveren en de klant kan meer informatie over het bedrijf verkrijgen. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring en maakt het proces van reserveren en het verkrijgen van informatie over het bedrijf eenvoudiger en efficiënter.

 


Van Dijk Arbeidsdeskundig advies

Van Dijk Arbeidsdeskundig Advies is een toonaangevend bedrijf op het gebied van arbeidsdeskundigheid. Het bedrijf richt zich op het bieden van professionele en deskundige ondersteuning aan bedrijven en werknemers in verschillende sectoren. Als registerarbeidsdeskundige en re-integratiedeskundige biedt Van Dijk Arbeidsdeskundig Advies diensten aan op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuimbegeleiding en re-integratie. Omdat de website van dit bedrijf al een tijdje verouderd was. Is Ybrand benaderd om een nieuwe website te ontwikkelen.

Met een nieuw ontwikkelde website kan Van Dijk Arbeidsdeskundig Advies zijn online zichtbaarheid en bereik vergroten. Dit zorgt voor meer klanten en vindbaarheid binnen Google. Daarnaast is het voor klanten erg gemakkelijk om contact op te nemen zodat er uiteindelijk meer klanten geholpen kunnen worden.

 


Flexsport

Ybrand heeft weer een mooi project afgerond voor Flexsport. Dit is een beginnende onderneming die zich focust op small group en bedrijfstrainingen. Flexsport opereert in de omgeving Kampen en heeft de ambitie om meer leden te behalen.
Daarom heeft FlexSport de opdracht gegeven aan Ybrand om een nieuwe website te ontwikkelen.

FlexSport heeft de ambitie om meer klanten te werven daarom is er een formulier toegevoegd waarop de gebruiker een gratis proefles kan aanvragen. Daarna kan de klant gemakkelijk zelf via de website lid worden. Kom jij uit de omgeving kampen en lijkt het je leuk om een proeftraining mee te doen? Neem dan nu een kijkje op de nieuwe website en meld je aan voor een gratis proeftraining.

 


Milieu MC

Milieu MC of MMC Consultancy is een professionele partij met veel kennis op het gebied van milieu en veiligheid. Er was nog geen website, dus Ybrand heeft hier een nieuw ontwerp voor gemaakt die aansluit op de huisstijl van MMC Consultancy. Ook zijn de pagina’s afgestemd op verschillende zoekwoorden, waardoor Milieu MC Beter gevonden wordt in Google.

Tijdens dit project is er veel overleg geweest tussen de partijen en is er goed meegedacht vanuit Ybrand. Zo is ook het Milieu Keurmerk ontstaan. Deze kan MMC Consultancy uitdelen aan hun klanten als deze voldoen aan de keurmerkeisen. Dit zorgt voor extra marketing en vertrouwen binnen de branche.   

Ook vond MMC Consultancy het belangrijk dat hun (potentiële) klanten online een offerte kunnen aanvragen. Hier is een formulier voor toegevoegd en de gebruiker kan nu informatie voor een offerte aanvraag doorgeven via de website.

 


Villa BlauwHemel

Villa BlauwHemel is een uniek restaurant en hotel gelegen in het prachtige Diever. Villa BlauwHemel heeft Ybrand benaderd voor een volledig nieuwe website. Het gehele design is op de schop genomen en alle content is geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google. Ook kunnen de resultaten van de website nu gemeten worden door middel van cookies. Zo kan Villa BlauwHemel aan de hand van de resultaten hun website en content blijven verbeteren, om er uiteindelijk voor te zorgen dat er nog meer gasten bereikt kunnen worden via het internet.


Ybrand denkt graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Social

Overig

KVK: 85465356

BTW-id: NL004099399B14