Made by

Made by Ybrand

Ybrand heeft verschillende websites opgeleverd, zie hier een selectie van ons werk. Door eerst met de klant in gesprek te gaan en een prototype te ontwikkelen, weet de klant wat er te verwachten is van het eindresultaat. Daarnaast kan de klant tijdens het proces nog wijzigingen doorvoeren. Laat net als vele anderen een prachtige resultaat gerichte website maken door Ybrand.

Milieu MC

Milieu MC of MMC Consultancy is een professionele partij met veel kennis op het gebied van milieu en veiligheid. Er was nog geen website, dus Ybrand heeft hier een nieuw ontwerp voor gemaakt die aansluit op de huisstijl van MMC Consultancy. Ook zijn de pagina’s afgestemd op verschillende zoekwoorden, waardoor Milieu MC Beter gevonden wordt in Google.

Tijdens dit project is er veel overleg geweest tussen de partijen en is er goed meegedacht vanuit Ybrand. Zo is ook het Milieu Keurmerk ontstaan. Deze kan MMC Consultancy uitdelen aan hun klanten als deze voldoen aan de keurmerkeisen. Dit zorgt voor extra marketing en vertrouwen binnen de branche.   

Ook vond MMC Consultancy het belangrijk dat hun (potentiële) klanten online een offerte kunnen aanvragen. Hier is een formulier voor toegevoegd en de gebruiker kan nu informatie voor een offerte aanvraag doorgeven via de website.

 


Villa BlauwHemel

Villa BlauwHemel is een uniek restaurant en hotel gelegen in het prachtige Diever. Villa BlauwHemel heeft Ybrand benaderd voor een volledig nieuwe website. Het gehele design is op de schop genomen en alle content is geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google. Ook kunnen de resultaten van de website nu gemeten worden door middel van cookies. Zo kan Villa BlauwHemel aan de hand van de resultaten hun website en content blijven verbeteren, om er uiteindelijk voor te zorgen dat er nog meer gasten bereikt kunnen worden via het internet.


Misfit Movement

Misfit Movement is een start up, het doel van deze movement is het toegankelijker maken van kunst. Dit willen ze gaan door middel van het opzetten van exposities, het samenbrengen van kunstenaars en het uitbrengen van kleding. Misfit Movement had een website nodig om alvast aandacht en leads te genereren voor als ze daadwerkelijk iets lanceren. Ybrand heeft deze landingspagina gemaakt en daarnaast de nodige voorbereidingen getroffen. Ook zal Ybrand ze nog begeleiden wanneer ze echt gaan lanceren. Wil je op de hoogte blijven van deze inspirerende start up? Schijf je in en ontvang een nieuwsbrief als er meer informatie bekend is.

Ybrand denkt graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Social

Overig

KVK: 85465356

BTW-id: NL004099399B14