Over Ybrand

Over mij

Mijn naam is Yannick Brand, ik ben opgegroeid in het mooie Dwingeloo. Toen ik mijzelf professioneel ben gaan ontwikkelen, kwam ik erachter dat mijn passie licht in de multimedia-wereld. Vooral de veelzijdigheid vind ik te gek. Het is niet alleen de techniek die een digitaal product succesvol maakt, er zijn veel factoren die hier (in)direct mee te maken hebben. Denk aan marketing, gebruiksvriendelijkheid, ontwerp en techniek. Al acht jaar houd ik mij hier mee bezig. De techniek blijft maar doorgaan en ik zorg ervoor dat mijn kennis altijd up-to-date is. Ybrand gaat er voor zorgen dat jouw website straks optimaal presteert!

Ybrand

Ybrand helpt bedrijven groeien op het internet

Over Ybrand

Over Ybrand

De naam Ybrand komt van de het Engelse woord ‘’brand’’ (merk). Met dit bedrijf willen wij ondernemers ondersteunen die het lastig vinden om hun eigen merk vindbaar te maken.


Het merk gaat verder dan alleen een logo of de naam van een onderneming. Het is belangrijk om de identiteit van een onderneming online goed in kaart te brengen. Dit is belangrijk voor de gebruikers maar ook voor de vindbaarheid in Google.


Ybrand zorgt voor goede prestaties binnen Google, een vlotte gebruikersvriendelijke website, maar vooral voor een identiteit van jouw onderneming op het internet!

Applicatie ontwikkelaar

Bij de opleiding applicatieontwikkelaar heb ik veel programeer kennis opgedaan. Ook heb ik tijdens deze opleiding veel web talen en verschillende projectvormen geleerd. Bij mijn huidige opleiding heb ik hier voordeel van, aangezien ik al kan programmeren. Ik vond dit een leuke opleiding maar ik vind het leuker om mij bezig te houden met de front-end dan de back-end van een applicatie of website. Door de combinatie van applicatie ontwikkelaar en mijn huidige opleiding heb ik alle technieken in huis om een prachtige website voor jou op te leveren

Over Yannick Brand

Over Yannick Brand

Communicatie en multimedia design

Als webdesigner ben ik altijd op zoek naar het beste en mooiste resultaat. Daarom heb ik besloten mij verder te ontwikkelen in de richting van het ontwerpen. Momenteel ben ik bezig met de studie communicatie en multimedia design. Hier leer ik alles met betrekking tot gebruikers en digitale producten. Van onderzoek over gebruikers tot interacties die gebruikers maken tot het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten.

De techniek is een van de hardst groeiende sectoren. Door mijn betrokkenheid in de multimedia-wereld blijf ik met nieuwe technieken bezig. Net zoals de techniek zit ik niet stil en blijf ik mijn kennis bijwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Social

Overig

KVK: 85465356

BTW-id: NL004099399B14