Werkwijze

Er zijn vele factoren die meespelen bij het ontwikkelen van een website. We verzinnen samen een strategie die bij jouw onderneming passen.

Het ontwikkelen van een website is meer dan alleen het plaatsen van content op een pagina. Voor wij beginnen met het onderhouden, optimaliseren of bouwen van een website, bepalen we eerst een strategie. Lees hier over de werkwijze.

Er zijn goede duidelijke teksten nodig die geschikt zijn voor zowel de gebruiker als zoekmachine. Zowel de hosting als de website zelf moet snel zijn. Daarnaast kijken we naar welke zoektermen bij jouw onderneming passen. Vervolgens proberen we de website op de eerste plaats in Google te krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Technieken Ybrand

Een digitaal product dat jouw onderneming online op de kaart zet

Onderzoek voor het bouwen van een website

Onderzoek

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van de website, zal er eerst onderzoek worden gedaan naar de doelgroep. Op deze manier wordt de website ideaal ingericht voor de doelgroep die jij wilt aanspreken met jouw website. Door de wensen van de doelgroep mee te nemen tijdens het ontwikkelen van de website bereik jij de gewenste resultaten als ondernemer.

Naast het onderzoek naar de doelgroep wordt er ook onderzoek gedaan naar bedrijven binnen dezelfde sector. Hoe kun jij uitblinken tegenover de concurrent? Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe jouw website de meeste bezoekers trekt.

CMS

WordPress is een van de meeste bekende Content Management systemen. Het is een open source techniek en dus kan iedereen het gebruiken en aanpassen. Er wordt veel kennis gedeeld binnen de gemeenschap en je kunt relatief makkelijk een website bouwen. Verder is een groot voordeel aan WordPress dat je zelf de website kunt beheren en hier dus niet voor hoeft te kunnen programmeren. 

De website onderhouden waardoor je dit niet uit hoeft te besteden. Wanneer de website klaar is, zal deze perfect worden aangepast op schaalbaarheid. Zo zorg jij ervoor dat er op elk apparaat een nette website weergegeven wordt.

A en B testen

Neem vrijblijvend contact op!

Social

Overig

KVK: 85465356

BTW-id: NL004099399B14